Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту

Дата: 12.05.2020 11:01
Кількість переглядів: 574

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення регуляторного акту - проекту рішення  Петро-Михайлівської сільської ради « Про встановлення місцевих податків та зборів  на території Петро-Михайлівської сільської ради на 2021рік».

      Відповідно до вимог Закону України   «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308, зі змінами внесеними  постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1151, для одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань,   Петро-Михайлівська сільська рада Вільнянського району Запорізької області повідомляє про оприлюднення проекту рішення Петро-Михайлівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів  на території Петро-Михайлівської сільської ради на 2021 рік» та аналізу регуляторного впливу до нього.      

   Відповідно до Податкового кодексу України, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 №280/97-ВР зі змінами та доповненнями, метою даного проекту рішення Петро-Михайлівської сільської ради є безумовне виконання вказаних законодавчих актів України, недопущення суперечливих ситуацій, забезпечення дохідної частини сільського бюджету, виконання програми соціально-економічного розвитку Петро-Михайлівської сільської ради.

Розробник: Виконавчий комітет Петро-Михайлівської сільської ради.

   В проекті рішення Петро-Михайлівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Петро-Михайлівської сільської ради на 2021 рік»  визначені ставки місцевих податків та  розроблені положення:

  1. Положення про плату за землю (земельний податок) )на території Петро-Михайлівської сільської ради;
  2. Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Петро-Михайлівської сільської ради;
  3. Положення про єдиний податок на території Петро-Михайлівської сільської ради;
  4. Положення про транспортний податок на території Петро-Михайлівської сільської ради.

    Проект рішення Петро-Михайлівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік на території Петро-Михайлівської сільської ради»  та аналіз впливу регуляторного акту буде розміщено 12.05.2020 року на сайті Петро-Михайлівської сільської ради - www.p-mih.gromada.org.ua.

   Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення Петро-Михайлівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Петро-Михайлівської сільської ради на 2021 рік»  приймаються  виконавчим комітетом Петро-Михайлівської сільської ради в письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюденння на офіційному вебсайті сільської ради за поштовою адресою: Петро-Михайлівська сільська рада,  вул. Миру, 70, с. Петро-Михайлівка, Вільнянського району, Запорізької області, 70013 та електронною адресою: P-mih.rada@i.uа.

   Зауваження та пропозиції подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові  та адреси особи, яка їх подає, огрунтування поданих зауважень чи пропозицій.

Телефон для довідок (06143) 95-569.

 

10.05.2020р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь