ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення регуляторного акту-проекту рішення Петро-Михайлівської сільської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Петро-Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізьк

Дата: 21.10.2021 09:07
Кількість переглядів: 236

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення регуляторного акту-проекту рішення

Петро-Михайлівської  сільської ради

«Про затвердження  Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Петро-Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області та пропорції її розподілу»

          Відповідно до вимог Закону України   „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” для одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Петро-Михайлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області повідомляє про оприлюднення проекту рішення Петро-Михайлівської сільської ради «Про затвердження  Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Петро-Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області та пропорції її розподілу» та аналізу регуляторного впливу до нього.       

Проектом рішення пропонується механізм розрахунку орендної плати на основі незалежної оцінки та розміру орендної ставки (в залежності від мети використання/орендаря) але орендують комунальне майно  без проведення аукціону, також встановлення орендної плати  певній категорії орендарям, зокрема бюджетним установам, які повністю фінансуються з сільського бюджету, а також іншим державним  установам,  які повністю або частково фінансуються за рахунок державного і міського бюджетів.

Також іншим орендарям, які мають право оренди без аукціону і які не утримуються/фінансуються з державного або міського бюджету, встановлюються диференційовані орендні ставки.

Крім цього, на виконання вимог чинного законодавства залишені  діючі орендні ставки  для орендарів, договори оренди яких продовжуються вперше.

            Проект рішення сільської ради  разом з аналізом регуляторного впливу  опублікований на сайті Петро-Михайлівської сільської ради - www.p-mih.gromada.org.ua в розділі «Регуляторна політика».  

              Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акта рішення Петро-Михайлівської сільської ради «Про затвердження  Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Петро-Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області та пропорції її розподілу» приймаються виконавчим комітетом Петро-Михайлівської сільської ради в письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Петро-Михайлівської сільської ради за поштовою адресою: Петро-Михайлівська сільська рада,  вул. Миру, 70, с. Петро-Михайлівка, Вільнянського району, Запорізької області, 70015 та електронною адресою: р-mih.rada@i.uа.

            Зауваження та пропозиції подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові  та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих зауважень чи пропозицій.

            Розробник проекту регуляторного акта: Заступник сільського голови з економічного розвитку та інвестицій.

            Додаткова інформація за телефоном (06143) 95-5-69.

 

21.10.2021

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь