ВІДОМІ ЗАПОРІЖЦІ ЗАКЛИКАЮТЬ ЩЕПИТИСЯ: “ВАКЦИНОВАНІ - ЗАХИЩЕНІ”

Дата: 19.01.2022 17:45
Кількість переглядів: 126

Міністерство охорони здоров'я України разом з Товариством Червоного Хреста України запустили всеукраїнську національну кампанію “Україна вакцинується”. В 24 роликах відомі люди регіонів нашої держави діляться своїм досвідом та мотивацією щодо вакцинації від COVID-19.

Запорізькі діячі культури, медицини, громадські діячі долучились до інформаційної кампанії та закликали українців не зволікати робити щеплення у час, коли вся планета вже третій рік бореться з небезпечним вірусом, лікарі невпинно рятують життя за життям,  а їх пацієнти з тяжким перебігом хвороби,  при цьому, переважно нещеплені.

Громадський діяч, краєзнавець, гід Роман Акбаш,  який вже багато років вивчає історію, архітектуру,  культуру нашого краю,  поділився власною позицією:

  • Я вакцинувався, щоб без страху продовжувати спілкуватися  з людьми та закохувати їх у рідне місто. Вакцинація - це лише один із кроків, щоб зробити коронавірусну хворобу лише історією.

У Запоріжжі до національної кампанії “Україна вакцинується” долучився і доктор медичних наук, легендарний хірург,  трансплантолог Олександр Никоненко,  який  вже більше 50-ти років працює лікарем та з початку пандемії Covіd-19 часто лікує хворих, які перенесли коронавірус. Оскільки він разом з сім'єю піклується про власне здоров'я, тож прийняли для себе рішення щеплюватися.  

Волонтер та громадський діяч Альберт Павлов зазначив, що велика родина - це велика відповідальність. Ми маємо подавати приклад в усьому,  адже дитина є відображенням батьків:

  • Ми дбаємо про своє здоров'я та хочемо, щоб наші діти брали  з нас приклад. Тому ми всією родиною щепилися, бо вакцинація - потрібна! - підтримала його дружина та багатодітна мама Юлія Павлова.

Відео можна переглянути на YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=mhcOoX0HdvU

Відео щодо щеплення від COVID-19 у Всеукраїнській кампанії «Україна вакцинується» були створені у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України, Центром громадського здоров‘я України та Уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь