Оголошення про конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 31.01.2022 15:43
Кількість переглядів: 310

Фото без опису Петро-Михайлівська сільська рада повідомляє, що 14 лютого 2022 року об 11-00 год., в приміщенні Петро-Михайлівської сільської ради за адресою: вул. Миру, 70 села Петро-Михайлівка, Запорізького району, Запорізької області, 70015 буде проведено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності з метою оренди.

Мета проведення оцінки: визначення вартості майна для надання в оренду.

Термін виконання робіт не повинен перевищувати 10 календарних днів з дня проведення конкурсу.

Назва об’єкта: нежитлове приміщення, стоматологічний кабінет в будівлі поліклінічного відділення, загальною площею 24,7 кв.м., за адресою: Запорізька область Запорізький район, с. Петро-Михайлівка, вул. Механізаторів, буд. 1.

Виконання робіт – згідно з Методикою оцінки об’єктів оренди, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 10.08.1995  № 629, та Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися, відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015  № 2075 і зареєстрованого у Міністерстві юстиції України (далі - Положення).

Претенденти подають  конкурсну документацію та конкурсну пропозицію в запечатаному конверті.

Конкурсна документація претендента складається із:

  1. підтвердних документів:
  • заява про участь у конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4 до Положення);
  • копія установчого документа;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямками та спеціалізаціями в межах цих напрямів;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;
  1. пропозиції щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіи, а також строку виконання робіт (у календарних днях);
  2. документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

Конкурсну документацію слід подавати за 4 (чотири) робочі дні до дати проведення конкурсу, включно до 16.00 год. за адресою: вул. Миру, 70 села Петро-Михайлівка, Запорізького району, Запорізької області, 70015.

 

Телефон для довідок: 0 (6143) 95-5-69

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь