Гвардія наступу: обери свою бригаду

Дата: 20.02.2023 08:20
Кількість переглядів: 83

Гвардія наступу: обери свою бригаду

По всій країні триває запис до лав добровольчих штурмових бригад. Загалом формують 8 штурмових бригад об’єднаних спільним завданням – звільнити наші землі від ворога.

Отже, що відомо про цілі та ідеї кожної з 6 бригад Національної гвардії, бригади Держприкордонслужби та бригади від Національної поліції.

Ворог тлітиме від червоного полум’я калини. Бригада «Червона калина» братиме участь у наступальних операціях на сході України.

Для тих, чия воля міцніша ніж сталь, нескорених патріотів України, шлях до батальйону «Азов».

Щоб знести ворога зі свого шляху та очистити від них наші землі створено бригаду «Буревій». Добровольці потраплять під керівництво досвідчених військових 1-шої Президентської бригади оперативного призначення.

Один з варіантів долучитися до учасників боїв за Гостомельський аеропорт, Ірпінь, Рубіжне – добровольчого підрозділу Національної гвардії України «Рубіж». Його бійці чиститимуть українську землю від ворогів.

Готуємося підняти прапор над Кримом разом з бригадою «Кара-Даг». Добровольці цього підрозділу повертатимуть окупований український півострів.

Бійці що тримали оборону Харкова та поєднані духом наступу – солдати бригади «Спартан». Нині до команди міцних і витривалих воїнів запрошують добровольців.

Також бригади створюють і у Державній прикордонній службі та Нацполіції:

Вольовим і вмотивованим – шлях до лав воєнізованого підрозділу Нацполіції «Лють». До складу бригади вже входять поліцейські, загартовані війною.

І сталеві люди, які не знають страху та бажають боронити державний рубіж можуть стати до лав бригади «Сталевий кордон». Задача підрозділу – посилити оборону й захист країни.

Добровольцям проведуть курси по тактичній медицині та підготують до бойових дій. Кожен боєць отримає якісне озброєння, техніку та стане частиною історичних подій.

Долучитися до «Гвардії Наступу» можна заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua або звернувшись до ЦНАПу щодня з 9 до 19.

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:
Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;
Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь